Producenci

Cenniki do pobrania

Statystyki

Produktów:
128
Kategorii:
27
Nowości:
4
Promocje:
7

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

W związku z wejściem w życie zmian wynikających z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. „RODO”) Sklep Internetowy izo-shop.pl oświadcza, że  administratorem danych osobowych Klienta jest PROCOGAZ HVAC Sp. z o.o. z siedzibą w ul. Armii Krajowej 75, 42-360 Poraj. Przetwarzane przez nas są dane osobowe Klienta, podane przez niego w procesie rejestracji konta w Sklepie Internetowym izo-shop.pl w celu świadczenia usług drogą elektroniczną tj. korzystania ze Sklepu Internetowego izo-shop.pl, w tym dokonywania zakupów w Sklepie Internetowym izo-shop.pl a także w celach marketingowych, w tym wysyłki newslettera (w przypadku wyrażenia stosownej zgody).

Dane osobowe, które nam powierzasz, to: imię, nazwisko, adres, adres poczty elektronicznej, numer telefonu. Dane te przetwarzane są:

  1. w celu wykonania umowy tj. realizacji składanych przez Klienta zamówień, rozliczeń, komunikacji dotyczącej zamówień, komunikacji za pośrednictwem formularza kontaktowego.
  2. w celu rozpatrywania składanych reklamacji oraz zwrotu świadczeń (odstąpienie od umowy i zwrotu towaru)
  3. w celu przesyłania treści reklamowych i marketingowych. Klient wyrażając zgodę na otrzymywanie od nas informacji marketingowych, w tym przesyłanie ich drogą elektroniczną informacji handlowych, wyraża zgodę, że dane osobowe będą przetwarzane przez PROCOGAZ HVAC Sp. z o.o. również w celu przekazywania informacji o sklepie, ofercie i promocjach, a także informacji dotyczących produktów.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak brak zgody na przetwarzanie danych osobowych może uniemożliwić świadczenie usług drogą elektroniczną oraz dokonywanie zakupów w Sklepie Internetowym izo-shop.pl

Klient wyrażając zgodę na przetwarzanie danych ma prawo wglądu do nich, aktualizacji oraz prawo żądania do ich usunięcia.

Zgodę na przetwarzanie danych można cofnąć w każdym momencie ( poprzez kontakt przez e-mail: sklep@procogaz.com)

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Produkt dnia

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

{nocache:70ce5c98915ce68b25101e40eeaced67#0}
Click Shop | Hosting home.pl